Taranteller er et af de mest frygtede væsner på Jorden. Men sådan har det ikke altid været.

Tarantellen blev introduceret til Asien af en britisk hærofficer, som menes at have samlet edderkoppen op i Brasilien og bragt den til Indien i 1819. Edderkoppen har siden floreret i den region, hvor dens naturlige rovdyr, såsom fugle og andre edderkopper , er få.

Hvad er en tarantel?

Taranteller er spindlere, en klasse af ottebenede væsner, der også inkluderer edderkopper. Taranteller findes i tropiske og subtropiske områder, herunder dele af Asien.

Tarantellen er en stor edderkop, der kan findes i tropiske og subtropiske områder, herunder dele af Asien.

Historien om de ottebenede trusler

Historien om den ottebenede trussel er en historie om en tarantel, der blev fundet i en lejlighed i Kuala Lumpur.

Tarantellen blev fundet af en kvinde, der bor i lejligheden. Den var kravlet ind i hendes stue, og hun opdagede den, da hun så tv med sine børn på sofaen. Kvinden ringede til sin mand, som så ringede til skadedyrsbekæmpelse for at komme og komme af med den.

Skadedyrsmanden kom og dræbte den med noget insekticid, mens de ventede på, at tarantellen flyttede ud af sit gemmested, hvilket den til sidst gjorde.

Hvorfor de er så skræmmende, og hvordan man undgår dem

Den asiatiske tarantel er blandt de mest giftige edderkopper i verden. De er også blandt de største edderkopper i Asien og har et benspænd på op til 10 tommer.

Den asiatiske tarantel er så skræmmende, fordi de er aggressive, hurtige og kan hoppe op til tre fod i højden. Det er vigtigt at undgå dem, hvis du støder på en, fordi de er dødelige.

De bedste måder at holde dig og dit hjem sikkert mod asiatiske taranteller

Hvis du læser dette, så spekulerer du sikkert på, hvordan du kan beskytte dig selv og dit hjem mod asiatiske taranteller. Den første ting, du skal gøre, er at lære mere om dem. Hvordan de ser ud, hvor de bor, hvordan de opfører sig osv. Dette vil hjælpe dig til bedre at forstå de risici, som disse edderkopper udgør, og vil give dig mulighed for at tage flere forholdsregler.

For det andet skal du sørge for, at dine døre og vinduer har tætsluttende skærme og lukke dem om natten. Dette vil forhindre disse edderkopper i at komme ind i huset i første omgang.

For det tredje, hvis en tarantel kommer ind i dit hjem, er der nogle måder, hvorpå du kan fjerne den uden at blive bidt eller på anden måde såret:

-brug en støvsuger med et langt rør

-klisterbånd

Her finder du mere information om taranteller fra Asien.

-plastikpose

-en glaskrukke med lufthuller