Disse værktøjer er gratis tilgængelige og giver dig et hurtigt overslag over din kreditscore.

1. Kreditkarma:

Dette er en af de mest populære og velkendte kreditscoreberegnere i verden. Det giver dig et gratis skøn over din kreditscore og en analyse af, hvilke faktorer der kan have påvirket den.

2. Quizzle:

Quizzle er et andet populært onlineværktøj, der giver dig et gratis estimat af din kreditscore, samt tips til, hvordan du forbedrer den.

3. Kredit Sesam:

Her kan du læse mere om læs mere her.

Credit Sesame tilbyder dig et gratis, personligt dashboard, der hjælper dig med at overvåge din kreditscore over tid, samt giver dig råd om, hvordan du kan forbedre den, hvis det er nødvendigt.

4. Bankkurs:

Bankrate tilbyder en online-beregner, der vil give dig et estimat af din FICO-score, som er en type kreditscoringsmodel, der bruges i USA af långivere såsom banker eller realkreditselskaber til at bestemme, om eller

Hvad er en kreditscore?

En kreditscore er et tal, der beregnes af en virksomhed, ofte kaldet kreditbureauet, baseret på din kredithistorik.

En kreditscore kan bruges til at afgøre, om du er en god kandidat til visse typer lån og andre finansielle produkter.

Jo højere du scorer, jo større chance har du for at blive godkendt til lån og andre finansielle produkter.

Hvad er de mest almindelige økonomiske nøgletal?

Nøgletal er et værktøj til at måle en virksomheds præstation. De kan bruges til at sammenligne en virksomhed med en anden, eller en branche med en anden.

De mest almindelige økonomiske nøgletal er Return on Assets (ROA), Return on Equity (ROE), Net Profit Margin (NPM) og Debt-to-Equity Ratio (D/E).

Hvilket lån passer godt til dig?

Der er mange lånetyper at vælge imellem. Nøglen er at finde den bedste for dig.

Det første skridt er at finde ud af, hvilken type lån du har brug for, og hvor mange penge du vil låne. Hvis du ikke er sikker, findes der lommeregnere, der kan hjælpe med det. Der findes forskellige typer lån, såsom dem med fast rente eller variabel rente, lån med eller uden cosigner og lån, der kræver udbetaling. Når du har fundet ud af, hvilken type lån du ønsker, er det tid til at sammenligne dine muligheder og se, hvilket der passer bedst til dine behov.

Sådan laver du et budget, der fungerer for dig

Et budget er en plan for, hvordan du bruger dine penge. Det hjælper dig med at finde ud af, hvad du har råd til, og hvornår du skal betale regninger. Du kan oprette et budget ved hjælp af et af de mange gratis værktøjer, der er tilgængelige online.

Et budget giver dig mulighed for at se, hvad der foregår med din økonomi på en organiseret måde, og træffe beslutninger om, hvor du skal skære ned eller bruge mere. Du kan opleve, at det er nemmere end nogensinde før at finde et budget, der fungerer for dig, takket være tilgængeligheden af gratis værktøjer online.